15 copii din mun. Bălți au scăpat de teama de a-și petrece în frig lunile de iarnă

teQ0s1S8xs14fEO2YtcxgQEste vorba de 10 tone de cărbune energetic pentru copiii din 5 familii vulnerabille beneficiare ale Asociației “Tinerii pentru Dreptul la Viață”, filiala Bălți.

Susținerea materială a venit din partea Asociaţiei Obşteşti “Logos” prin intermediul proiectului “Migrația părinților – suferința copiilor” finanțată de către Organizația Internațională pentru Migrație (OIM). Partener al actului de caritate a fost Centrul de Criză Familială “Sotis”.

Fiecare familie a primit în folosință câte 2 tone de cărbune pentru perioada iernii 2013-2014.

Familiile care s-au bucurat de acest ajutor considerabil au fost alese dintre multitudinea de beneficiari ai Asociației “Tinerii pentru Dreptul la Viață”, filiala Bălți, care într-o măsură mai mare se ciocnesc cu diverse probleme – problema migratiei părinților, problema dependenței de droguri ale părinților, mame solitare, mame cu venit redus. Măsura a fost luată pentru asigurarea, pe perioada iernii, a energiei termice pentru copiii din aceste familii.

“Le multumim tuturor persoanelor implicate in această acțiune, fără de care nu am fi reușit să ne asigurăm copii cu căldura multrâvnită pentru iarnă” – a spus Tatiana, mamă solitară a 5 copii, beneficiară a actului de caritate.

“A şti cui anume să acorzi ajutor, când şi ce gen de ajutor  reprezintă  dovada cea mai clară a unei acţiuni detaşate şi înţelepte” a menționat  Ala Iațco, președintele Asociației “Tinerii pentru Dreptul la Viață”, filiala Bălți.

Asociaţia “Tinerii pentru dreptul la viaţă”, filiala Bălţi activează din anul 1997 şi are misiunea de a preveni excluderea socială a tinerilor prin promovarea unui mod sănătos de viaţă.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.