Activitatea parajuristului specializat poate fi privită mult mai larg în special în cadrul comunităților din grupurile cu risc sporit de infectare HIV

Parajuriștii sunt cei care vin cu informație în comunitate, dar, în același timp, sunt cei care identifică problemele existente care influiențează comunitatea.

Începând cu luna octombrie, parajuriștii specializați și polițiștii, uniți de un singur scop, organizează în municipiul Bălți o Campanie de minimizare a promovării răspândirii substanțelor noi cu proprietăți psihoactive (SNPP), realizând periodic ieșiri comune pentru igienizarea spațiilor publice din oraș, unde sunt plasate adresele magazinelor online care comercializează droguri.

Acestă activitate se realizează de echipa de parajuriști specializați din Bălți, din cadrul Uniunii pentru Echitate și Sănătate, grație colaborării eficiente cu Inspectoratul de Poliţie Bălţi, Poliția Republicii Moldova, Primăria municipiului Bălți și grație suportului tehnic și finanțării Fundația Soros Moldova.

Vă invităm să aflați mai multe detalii despre activitatea dată, care au fost elucidate în cadrul Emisiunii DIALOG, realizată de către Телекомпания BTV – Balti, Бельцы

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.