<!--:ro-->Alăturați-vă ,,Săptămînii europene de testare la HIV”, 22-29 noiembrie 2013<!--:-->

Alăturați-vă ,,Săptămînii europene de testare la HIV”, 22-29 noiembrie 2013

Inițiativa ,,HIV în Europa” face apel la comunitatea europeană cu scopul de a uni eforturile în săptămîna 22 – 29 noiembrie 2013, pentru a desfășura o campanie eficientă și de succes ,,Săptămîna europeană de testare la HIV”.

Scopul evenimentului constă în  creșterea numărului de oameni care sunt conștienți de statutul lor HIV și de a reduce diagnosticarea tîrzie.

Organizațiile comunitare, spitalele, organizațiile guvernamentale, nonguvernamentale și toți cei cointeresați se pot abona la ,,Săptămîna europeană de testare la HIV”, la adresa electronică  hiveurope@cphiv.dk. De asemenea, pot să se aboneze on-line, începînd cu 18 septembrie 2013, pe site-ul ,,Săptămînii europeane de testare la HIV”, www.hivtestingweek.eu. Organizațiile care se vor abona la ,,Săptămîna europeană de testare la HIV” vor demonstra pregătirea de a se implica pentru îmbunătățirea situației în domeniul testării HIV.

Există mai multe modalități de participare la ,,Săptămîna europeană de testare la HIV”:

  1. Invitarea altor organizații,  să se aboneze la ,,Săptămîna europeană de testare la HIV”;
  2. Participarea la organizarea activităților în cadrul săptămînii de testare;
  3. Creșterea nivelului de informare cu privire la importanța testării HIV, în rîndul grupurilor cu risc sporit de infectare;
  4. Activități de advocacy în vederea extinderii și îmbunătățirii calității testării la HIV.

Activitățile realizate în cadrul săptămînii de testare nu vor fi acoperite financiar. În schimb, inițiativa ,,HIV în Europa” sprijină organizațiile prin oferirea unor materiale, modele, idei pentru realizarea activităților, în plus, denumirile organizațiilor abonate vor apărea pe site-ul săptămînii de testare.

Informație în limba rusă la link-ul: http://itpcru.org/news/post_464.html

Share to Google Buzz
Share to Google Plus
Share to LiveJournal
Share to MyWorld
Share to Odnoklassniki

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.