[:ro](UPDATE) Cerere de ofertă[:]

Termenul pentru depunerea cererii de ofertă este prelungit pînă la 25.03.2016

Cerere de ofertă

În cadrul proiectului ”Reducerea riscurilor funcționează – asigurați finanțarea!” Nr. grant: GF-SR-MOL-04-03/2015 din 01.04.2015, finanțat de Fondul Global pentru Combaterea SIDA, TB şi Malariei (GFATM), recipient principal EHRN, sub-recipient A.O. „Uniunea pentru prevenirea HIV şi Reducerea Riscurilor din Moldova” (UORN)

UORN invită să trimiteți oferta dumneavoastră de preț pentru prestarea serviciilor de imprimare și furnizare a următoarelor produse:

  Denumirea Cantitatea
Lot 1
1 Tricou alb cu logo 200
2 Chipiu alb cu logo 200

 

Informația privind specificațiile tehnice pot fi accesate la acest link.

Ofertanții pot depune o singură ofertă care să includă lotul din cadrul prezentei cereri. Ofertele de preț vor fi evaluate pentru fiecare lot separat și contractul va fi acordat companiei care îndeplinește specificațiile tehnice cerute și care oferă cel mai mic preț evaluat per lot.

Oferta dumneavoastră, în formatul indicat în Anexă, va fi adresată şi trimisă la:

A.O. „Uniunea pentru prevenirea HIV şi Reducerea Riscurilor din Moldova” (UORN)

Adresa: Republica Moldova, Bălți, str. Victoriei 7A

Fax: /+373/ 231 3-93-32

E-mail: obuzovici@gmail.com și protineret@yahoo.com

Data limită pentru primirea ofertelor de către UORN la adresa menţionată la alineatul 3 este: 25 martie 2015, ora 12:00. Ofertantul trebuie să ia toate măsurile astfel încât oferta să fie primită şi înregistrată de către UORN până la data limită menţionată pentru depunere.

Se acceptă oferte prin poştă, E-mail, fax sau aduse direct la UORN.

Oferta dumneavoastră, în formatul indicat, va fi depusă în conformitate cu termenii şi condiţiile de livrare din Anexă.  Furnizorul se obligă de a respecta ”Codul de conduită pentru Furnizor” elaborat de Fondul Global pentru Combaterea TB, HIV/SIDA şi Malariei (GFATM).

(i) PREŢUL. Preţul trebuie să includă preţul pentru transport, şi alte costuri locale necesare livrării produsului la următoarea destinație: Republica Moldova, Bălți, str. Victoriei 7A și trebuie să fie calculat la cota 0 TVA.

(ii) EVALUAREA OFERTELOR: Ofertele considerate ca fiind adecvate din punctul de vedere al specificațiilor tehnice vor fi evaluate prin compararea prețurilor.

La evaluarea ofertelor, UORN  va stabili pentru fiecare propunere prețul evaluat prin ajustarea ofertei de preț, cu efectuarea corecțiilor pentru orice erori aritmetice, după cum urmează:

(a) în cazul în care există o diferență între sumele în cifre şi litere, suma în litere va predomina;

(b) în cazul în care există o diferență între rata unitară și suma totală pe linie, care rezultă din înmulțirea ratei unitare cu cantitatea, rata unitară va predomina;

(c) în cazul în care ofertantul refuză să accepte corectarea, oferta sa va fi respinsă.

(iii) ACORDAREA CONTRACTULUI Contractul se va acorda companiei care oferă cel mai mic preț total evaluat per lot.

(iv) VALABILITATEA OFERTEI: Oferta dumneavoastră trebuie să fie valabilă timp de patruzeci și cinci (45) zile de la data limită pentru depunerea ofertelor menționată la alin. 4 de mai sus.

Informații suplimentare pot fi obținute de la:

Oxana Buzovici – Coordonator program, UORN

Tel.: /+373/231 3-93-32

GSM: /+373/781 36 160

E-mail: obuzovici@gmail.com

Share to Google Buzz
Share to Google Plus
Share to LiveJournal
Share to MyWorld
Share to Odnoklassniki

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.