Cerere de ofertă de prețuri – prestarea serviciilor de multiplicare, machetare și design

În cadrul proiectului Prevenirea HIV/SIDA, Tratament, Suport și Îngrijire pentru utilizatorii de droguri injectabile și persoanele în detenție, finanţat de către Guvernul Suediei, implementat de A.O. „Uniunea pentru prevenirea HIV şi Reducerea Riscurilor” (UORN) sub-contractant al Agenției Națiunilor Unite pentru Combaterea Drogurilor și Criminalității (UNODC) în Moldova.

UORN invită să trimiteţi oferta dumneavoastră de preţ pentru prestarea serviciilor de multiplicare, machetare și design a următoarelor produse:
Lot 1

# Denumirea Cantitatea
1 Machetare și multiplicare a materialului „INSTRUCȚIUNE  METODICĂ cu privire la intervenția Poliției în prevenirea și controlul infecției HIV în mediul grupurilor cu risc sporit de infectare”

(versiunea română)

2500
2 Machetare și multiplicare a materialului „INSTRUCȚIUNE  METODICĂ cu privire la intervenția Poliției în prevenirea și controlul infecției HIV în mediul grupurilor cu risc sporit de infectare”

(versiunea rusă)

1500
3 Machetare și multiplicare a materialului „INSTRUCȚIUNE  METODICĂ cu privire la intervenția Poliției în prevenirea și controlul infecției HIV în mediul grupurilor cu risc sporit de infectare”

(versiunea rusă, Transnistria)

5000
4 Design și multiplicare a pliantului informațional 30000
5 Design și multiplicare a posterului informațional 500

 

Informația privind Termenii și condițiile de livrare, cât și informația privind specificațiile tehnice pot fi accesate în Anexă 1

Ofertanții pot depune o singură ofertă care să includă unul sau ambele loturi din cadrul prezentei cereri. Ofertele de preț vor fi evaluate și contractul va fi acordat companiei care îndeplinește specificațiile tehnice cerute și care oferă cel mai mic preț evaluat per lot.

Oferta dumneavoastră, în formatul indicat în Anexă 2, va fi adresată şi trimisă la:

A.O. „Uniunea pentru prevenirea HIV şi Reducerea Riscurilor din Moldova” (UORN)

Adresa: Republica Moldova, Bălți, str. Victoriei 7A

Fax: /+373/ 231 3-93-32

E-mail: obuzovici@gmail.com și protineret@yahoo.com

Data limită pentru primirea ofertelor de către UORN la adresa menţionată la alineatul 3 este: 20 iunie 2018, ora 15:00. Ofertantul trebuie să ia toate măsurile astfel încât oferta să fie primită şi înregistrată de către UORN până la data limită menţionată pentru depunere. Se acceptă oferte prin poştă, E-mail, fax sau aduse direct la UORN.

(i) PREŢUL. Preţul trebuie să includă cheltuielile pentru transport, şi alte costuri locale necesare livrării produsului la următoarea destinație: Republica Moldova, Bălți, str. Victoriei 7A.

(ii) EVALUAREA OFERTELOR: Ofertele considerate ca fiind adecvate din punctul de vedere al specificațiilor tehnice vor fi evaluate prin compararea prețurilor.

La evaluarea ofertelor, UORN  va stabili pentru fiecare propunere prețul evaluat prin ajustarea ofertei de preț, cu efectuarea corecțiilor pentru orice erori aritmetice, după cum urmează:

(a) în cazul în care există o diferență între sumele în cifre şi litere, suma în litere va predomina;

(b) în cazul în care există o diferență între rata unitară și suma totală pe linie, care rezultă din înmulțirea ratei unitare cu cantitatea, rata unitară va predomina;

(c) în cazul în care ofertantul refuză să accepte corectarea, oferta sa va fi respinsă.

(iii) ACORDAREA CONTRACTULUI Contractul se va acorda companiei care oferă cel mai mic preț total evaluat per lot.

(iv) VALABILITATEA OFERTEI: Oferta dumneavoastră trebuie să fie valabilă timp de patruzeci și cinci (45) zile de la data limită pentru depunerea ofertelor menționată la alin. 4 de mai sus.

Informații suplimentare pot fi obținute de la:

Oxana Buzovici

Tel.: /+373/231 3-93-32

GSM: /+373/690 290 33

E-mail: obuzovici@gmail.com

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.