Cerere pentru depunerea scrisorii de intenție

Cerere pentru depunerea scrisorii de intenție

Companie de consultanță pentru realizarea campaniei de promovare a programelor de reducere a riscurilor asociate consumului de droguri injectabile, implementate în Republica Moldova

Uniunea pentru prevenirea HIV și Reducerea Riscurilor (UORN)  implementează (1) componenta „Centrul de Resurse în domeniul Reducerea Riscurilor”, recipient principal Centrul pentru Politici și Analize în Sănătate (Centrul PAS) și (2) componenta „Fortificarea Comunităților KAP și drepturilor omului”, sub – recipient, Asociația Obștească  “Inițiativa Pozitivă” activitatea «Grant provided to cover PWIDs community empowerment activities», în cadrul proiectului Fortificarea controlului HIV în Republica Moldova 2015-2017 (Grantul: MDA-H-PAS), finanţat de Fondul Global de combatere a SIDA, Tuberculozei și Malariei.

În cadrul acestor activități UORN  intenționează să aplice o parte din fonduri pentru contractarea serviciilor de promovare a programelor implementate în Republica Moldova pentru  reducere a riscurilor asociate consumului de droguri injectabile. Serviciile de promovare v-or cuprinde dar nu se vor limita la organizarea de evenimente publice, implicarea și promovarea mass media, elaorarea materialelor mass-media și promoționale, monitorizarea activităților de promovare.

UORN invită Companiile eligibile (Consultanți) pentru a-și exprima intenția în prestarea prezentelor servicii. Consultanții interesați trebuie să depună Scrisoarea de Intenție și  CV-ul companiei ce va conține informații ce atestă faptul că ei sunt calificați să presteze serviciile menționate (descrierea serviciilor similare, experiență în condiții similare, disponibilitatea și competențe adecvate în rândul personalului, etc.). Consultanții se pot asocia pentru a spori calificările.

Cerințele de calificare și baza de evaluare (criterii de evaluare)

Experiența generală – 30 puncte

  • Experiență în domeniile Comunicare și Relații Publice
  • Minim 5 ani de activitate în domeniu
  • Experiență de colaborare cu organizațiile neguvernamentale

Experiență specifică – 40 puncte

  • Experiență în organizarea campaniilor sociale (de promovare) de minim 3 ani (un avantaj îl va constitui experiența în domeniul HIV/SIDA;
  • Experiență în organizarea de evenimente speciale – conferințe de presa, întâlniri, prezentări;
  • Experiență în oferirea suportului logistic organizațiilor neguvernamentale

Experienţa profesională, personalul-cheie – 30 puncte

  • Deținerea personalului calificat și cu experiență în organizarea campaniilor de promovare și a activitățile similare
  • Cunoaşterea de către personal, la nivel avansat (comunicare verbală și scrisă) a limbilor română, rusă și engleză.

Compania de consultanță va fi selectată în conformitate cu metoda Consultants Qualification stabilită în Ghidul Băncii Mondiale: Guidelines: Selection and Employment of Consultants by World Bank Borrowers (ediția curentă).

După informaţii suplimentare referitor la sarcina alocată, vă puteţi adresa:

Ala Iațco, președinte UORN

Tel: /+373/ 231-3-93-32,

GSM: /+373/79571441,

E-mail: protineret@yahoo.com

Intențiile de participare vor fi transmise prin fax, poştă (cu mențiunea “Concurs selectare companie de consultanță pentru realizarea campaniei de promovare a programelor de reducere a riscurilor asociate consumului de droguri injectabile, implementate în Republica Moldova) sau aduse direct până la termenul limită de 22 octombrie 2015, ora 19.00 la adresa:

Uniunea pentru prevenirea HIV și Reducerea Riscurilor (UORN)

Municipiul Bălţi, str. Victoriei 7A,

Tel./Fax: /+373/ 231-3-93-32

E-mail: protineret@yahoo.com și obuzovici@gmail.com

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.