Cerere pentru Depunerea Scrisorii de Intenţie

Proiect:

–          Proiect „Fortificarea rolului Poliţiei în răspunsul naţional la HIV”implementat de Uniunea pentru prevenirea HIV și Reducerea Riscurilor. finanţat de Fundaţia Soros-Moldova.

Stimată Doamnă/Stimate Domn,

  1. Prin prezenta, vă invităm să depuneţi o Scrisoare de Intenţie pentru prestarea serviciilor de traducere scrisă (engleză/ română) a programului de training “Poliția și HIV/SIDA”, elaborat de UNODC, care va fi utilizat la elaborarea Cursului de instruire pentru Academia “Ștefan cel Mare”.
  2. Informaţii suplimentare referitoare la servicii sunt menţionate în “Termenii de referinţă” anexaţi.
  3. Criteriile solicitate sunt stipulate în “Termenii de referinţă” anexaţi.
  4. Scrisoarea, cuprinzând un Curriculum Vitae (CV) în formatul anexat, va fi transmisă prin e-mail, fax sau poştă la adresa indicată în punctul 7, până la termenul limită de depunere a scrisorii: 14 martie2014, ora 17.00.
  5. CV-urile vor fi evaluate comparând şi verificând calificarea şi experienţa candidaţilor, în conformitate cu criteriile descrise în Termenii de referinţă. Candidatul care obţine rezultatele cele mai bune va fi invitat la semnarea contractului.
  6. Perioada pentru care va fi acordat contractul este: 20 martie – 10 aprilie 2014.
  7. Propunerea dvs. de remunerare trebuie să cuprindă toate costurile pentru serviciile prestate, în conformitate cu condiţiile locale: taxe, costuri de călătorie, costuri comunicare şi oricare alte costuri materiale, precum şi onorariul solicitat (pentru 1800 semne fără spaţiu). Costurile pentru întocmirea CV-ului şi semnarea contractului nu sunt rambursabile sub formă de cost direct al sarcinii. Următoarele documente sunt anexate Invitaţiei:

a.       Anexa 1. – Model de Curriculum Vitae

b.      Anexa 2. – Termeni de Referinţă

Informaţii suplimentare pot fi obţinute la:

Uniunea pentru prevenirea HIV și Reducerea Riscurilor

Str. Dostoevski 3/21, MD-3100 Bălți, Moldova

TEL/FAX: (373 231) 61472;

E-mail: protineret@yahoo.com

Ala Iațco

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.