Cheia succesului unui parteneriat sunt oamenii care relaționează și se implică pentru a atinge scopuri comune

Cheia succesului unui parteneriat sunt oamenii care relaționează și se implică pentru a atinge scopuri comune

Relațiile Uniunii pentru Echitate și Sănătate cu Poliția Republicii Moldova și Inspectoratul de Poliție Bălți au rezultat într-un parteneriat de succes, care la moment se reflectă prin suport reciproc în intervențiile realizate în teritoriu cu scop de prevenire a cazurilor de infectare cu HIV/SIDA, tuberculoză și a alte boli infecțioase, dar și activitățile de instruire a angajaților organelor ordinii de drept în lucrul cu comunitățile vulnerabile.

În rezultatul instruirilor realizate în perioada mai-iunie, cu privire la securitatea ocupațională în exercitarea atribuțiilor de serviciu și lucrul cu grupurile vulnerabile în contextul HIV/SIDA, tuberculoză și alte infecții, 50  angajați ai Inspectoratului de Poliție Bălți, astăzi au primit Certificate și Seturi individuale de protecție în lucrul cu grupurile vulnerabile. Urmează ca încă 150 angajați ai organelor ordinii de drept din mun. Chișinău și mun. Cahul să primească curând seturi similare.

Mulțumim Programului comun al ONU ”Consolidarea drepturilor omului pe ambele maluri ale Nistrului” finanțat de Suedia și ”Programul național de prevenire și control al infecției HIV/SIDA și al infecțiilor cu transmitere sexuală” finanțat din resursele Fondului Global pentru posibilitatea asigurării Seturilor individuale de protecție participanților din cadrul instruirilor organizate.

Embassy of Sweden in Chisinau ONU Moldova  UNODC Moldova Inspectoratul de Poliție Bălți

#PolițiaComunitară

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.