Competiție deschisă pentru finanţarea participării la evenimente internaționale în domeniul HIV/SIDA

În cadrul Programului “Reducerea impactului infecției HIV în Republica Moldova”, finanțat de Fondul Global de Combatere a SIDA, Tuberculozei și Malariei, Centrul pentru Politici și Analize în Sănătate (Centrul PAS) invită ONG-urile active în domeniul HIV/SIDA, să depună cereri de solicitare a sprijinului financiar parțial sau complet pentru participarea membrilor săi la evenimente internaţionale in domeniul HIV/SIDA, (conferințe, ateliere de lucru, seminare, stagii, etc.), în vederea îmbunătățirii activității și ridicării calificării managerilor, angajaților, voluntarilor.
Cerințele față de solicitanți, cu descrierea criteriilor de eligibilitate, termenilor de prezentare și componenței dosarelor poate fi accesată pe situl Centrului PAS (www.pas.md) și pe situl Consiliul național de coordonare a programelor naționale de profilaxie și control al infecției HIV/SIDA, infecțiilor cu transmitere sexuală și de control al tuberculozei (www.ccm.md).
Cererile de participare vor fi recepționate pe toată perioada anului 2014 dar nu mai târziu de 30 Noiembrie 2014.
Solicitanții vor expedia dosarul complet la adresa: Str. Vasile Alecsandri, 99/1, Chișinău MD-2012, Centrul pentru Politici și Analize în Sănătate (Centrul PAS).
Versiunea electronică a dosarului poate fi transmisă la adresele de email: liliana.caraulan@pas.mdvioleta.cernei@pas.md cu specificarea: „Cerere de finanțare pentru participare la evenimente internaționale”.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.