Concurs de proiecte pentru ONG

Organizaţia umanitară neguvernamentală olandeză Fundaţia SIDA Est – Vest (AIDS Foundation East-WestAFEW), care activează în domeniul prevenirii răspândirii infecţiei HIV în Republica Moldova, Vă invită să participaţi la concursul de proiecte ale organizaţiilor neguvernamentale partenere, pentru organizarea marcării Zilei de Comemorare a persoanelor care au decedat de SIDA (20 mai, 2012). Concursul se desfăşoară în cadrul proiectului Scaling up Access to Prevention, Treatment and Care under the National program for Prevention and Control of HIV/AIDS/STI 2011-2015, finanțat de Fondul Global de combatere a SIDA, Tuberculozei şi Malariei în cadrul grantului consolidat MOL-H-PCIMU.

Scopul principal al concursului este selectarea proiectelor de impact pentru marcarea Zilei de comemorare a persoanelor decedate de SIDA în Republica Moldova.

Organizaţiile neguvernamentale, proiectele cărora vor fi selectate în bază de concurs, vor primi finanţare pentru implementarea lor. Proiectele originale, care se bazează pe evenimente sociale, cost-eficiente şi cu o putere de acoperire a maselor cît mai largi vor avea prioritate.

Proiectele prezentate vor avea drept scop: sensibilizarea populaţiei Republicii Moldova vis-a-vis de HIV şi SIDA, îmbunătăţirea cunoştinţelor populaţiei generale despre HIV şi SIDA, educarea responsabilităţii pentru sănătatea proprie, a toleranţei şi reducerea stigmei în societate faţă de persoanele care trăiesc cu HIV şi SIDA, promovarea normelor etice de comportament faţă de persoanele care trăiesc cu HIV.

Data limită de depunere a proiectului este 9 aprilie 2012

Proiectele pentru concurs pot fi prezentate personal sau prin poştă la sediul Reprezentanţei Fundaţiei SIDA Est-Vest (Chişinău, str. Bănulescu-Bodoni, 57/1 of. 324) sau la adresa silvia_munteanu@afew.org.

Informația detaliată pentru participare la concurs

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.