De Ziua Internațională de combatere a consumului și traficului ilicit de droguri se va desfășura maratonul: ”Împreună pentru viață”

De Ziua Internațională de combatere a consumului și traficului ilicit de droguri se va desfășura maratonul: ”Împreună pentru viață”

La data de 26 iunie 2016 cu prilejul Zilei Internaționale de combatere a consumului și traficului ilicit de droguri în 8 orașe ale Republicii Moldova se va desfășura maratonul: ”Împreună pentru viață”.

În cadrul maratonului vor participa reprezentanții sectorului neguvernamental, instituțiilor de stat (inclusiv organele ordinii de drept, precum poliția și instituțiile penitenciare), diverse structuri, precum și simpli cetățeni.

În mun. Bălți, maratonul este organizat de către Uniunea pentru prevenirea HIV și reducerea riscurilor (UORN) și se va lua start din fața Primăriei mun. Bălți (str. Independenței 1).

Primii 200 de participanți vor primi în dar câte un set de tricou, brățară și insignă cu imprimarea logoului campaniei.  De asemenea, toți participanții la maraton vor putea participa în cadru unei loterii cu premii de valoare din partea sponsorilor maratonului.

Înaintea de startul maratonului va fi organizat un briefing pentru reprezentanții mass-media cu participarea organizatorilor acțiunii și partenerilor săi.

Agenda maratonului în mun. Bălți:

09:00 – 10:00 – Înregistrarea participanților.

10:00 – 10:20 – Lansarea evenimentului, cuvânt de salut.

10.20 – 10.30 – Exerciții de încălzire

10.30 – 11.00

– Cursa de alergare pe traseul: str. Independenței 1 – bd. M. Eminescu 4A – Independenței 1 (cu intersectarea străzii M. Viteazu).

– Briefing pentru reprezentanții mass-media.

11.00 – 11.30 – Premierea participanților. Finalizarea evenimentului

Maratonul ”Împreună pentru viață” se va desfășura concomitent în mai multe localități din Republica Moldova, și anume: Chișinău, Bălți, Tiraspol, Râbnița, Bender, Cahul, Comrat și Orhei. Evenimentul dat este parte a campaniei naționale cu aceeași denumire care se va desfășura în perioada 26 iunie  – 26 iulie 2016.

Organizatori: A.O. ”Inițiativa Pozitivă”, A.O. ”Uniunea pentru Prevenirea HIV și Reducerea Riscurilor” (UORN), CI ”Zdorovoe Budushee”, UNODC, UNAIDS și organizația sportivă ”Sporter”.

Sub egida: Comisiei Naționale ANTIDROG

În parteneriat cu: Ministerul Sănătății; Ministerul Muncii, Protecției Sociale și Familiei, Ministerul Justiției, Ministerul Afacerilor Interne, Ministerul Tineretului și Sportului, Ministerul Educației, Oficiul Central de Probațiune, Primăria municipiului Bălți.

Cu suportul financiar al: Centrului PAS (grantul Fondului Global), Guvernul Suediei și Agențiilor ONU.

Parteneri media în mun. Bălți: TV Bălți, Ziarul SP, BeltsyMD.ru, TVR Moldova. 

Business parteneri în mun. Bălți: Compania ”Aqua UniQa”, Rețeaua de magazine cu tehnică digitală ”Accent Tehno”, SA ”Incomlac”.

Pentru informații adiționale Vă puteți adresa:

Ala Iațco – președinte, Uniunea pentru prevenirea HIV și reducerea riscurilor (UORN)

tel: +  (373) 795 71 441;

Email: protineret@yahoo.com

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.