Fii deschis! Implică-te! Aceasta este tema Zilei Anti-Discriminare din 2015

2015_ZeroDiscrim_BrochureÎntreaga lume marchează Ziua Anti-Discriminare la 1 martie, o ocazie care ne oferă tuturor șansa de a celebra diversitatea și a ne uni eforturile pentru promovarea tolerantei și incluziunii.

Fii deschis!  Implică-te! Aceasta este tema Zilei Anti-Discriminare din 2015.

Anul trecut, pentru prima data de Ziua Anti-Discriminare, persoane de pe întreg globul pămîntesc s-au alăturat campaniei “Transformării” prin postarea unei fotografii cu ei însuși și cu imaginea unui fluture, simbolul de transformare al campaniei.

Cu sprijinul fiecăruia dintre participanți, campania a fost un mare succes, pagina de Facebook a obținut mai mult de 10 000 de like-uri timp de o lună și acesteia i s-au alăturat participanți din întreaga lume. În acest an, sperăm împreună să ajungem chiar la mai multe persoane.

În 2015, UNAIDS cheamă lumea să se Deschidă, să se Implice, prin înregistrarea unui mesaj video pe telefonul mobil, scrierea unui mesaj de mulțumire pe rețelele dumneavoastră de socializare, sau participarea la o activitate inspirată de fluture și înregistrarea/fotografierea, apoi postarea acesteia.

Acestea sunt unele idei pe care le impartasim, însă este incurajarea oricarei idei din partea fiecaruia dintre dumneavoastră:

·Înregistrati  (video sau foto) o acțiune veselă/serioasă în suportul anti-discriminării: puteți înota (ca un fluture), cânta ca un fluture, alerga cu un fluture, coace un tort fluture și așa mai departe. Fiți cât se poate de creativi. Postați mesajul video/foto pe https://www.facebook.com/zerodiscrimination ;

·Înregistrați un mesaj video cu telefonul mobil, în care să spuneți lumii ce înseamnă zero discriminare pentru dumneavoastră. Postați-l pe https://www.facebook.com/zerodiscrimination;

·Înregistrați un mesaj video pe telefonul mobil în care să mulțumiți cuiva pentru realizările în domeniul toleranței și diversității. Postați mesajul pe https://www.facebook.com/zerodiscrimination;

·Scrieți un mesaj pe rețelele de socializare în care să spuneți prietenilor ce înseamnă zero discriminare pentru dumneavoastră;

·Utilizați logoul fluturelui în semnătura dumneavoastră de e-mail sau  în profilul rețelelor de socializare începând din Februarie.

·Alăturați-vă conversației online cu #ZeroDiscrimination hashtag. Invitați colegii, prietenii și familia să facă același lucru;

·Organizați un eveniment în țara dumneavoastră, pentru a marca Ziua Anti-Discriminare.

Trimiteți ideile dumneavoastră pe pagina de facebook și veti primi actualizări despre progresele campaniei și vom împărtăși inspirația Dvs cu ceilalți pe parcursul următoarelor săptămâni.

Pentru mai multe informații despre campanie și posibilitatea de a vă alătura, vă rugăm să accesați http://www.unaids.org/en/resources/campaigns/20150204_zerodiscrimination și să vă alăturați paginii de facebook https://www.facebook.com/zerodiscrimination.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.