Grăbește-te pentru înregistrarea la trainingul în Consilierea și Testarea Voluntră la HIV

Asociația „Tinerii pentru Dreptul la Viață”, Bălți cu suportul UNICEF, în perioada septembrie-octombrie 2013 va desfășura 3 sesiuni de training pentru instruirea specialiștilor (consilierilor) în consilierea și testarea voluntară la HIV a adolescenților și tinerilor, inclusiv cu utilizarea testelor rapide. În calitate de participanți sunt invitați specialiștii antrenați în lucrul cu tinerii și adolescenții din cadrul Centrelor/Serviciilor de Sănătate Prietenoase Tinerilor și organizațiilor nonguvernamentale din țară, care nu sunt inclusi în alte instruiri la aceasta tema pe parcursul anului 2013. Durata sesiunilor de training – 4/5 zile.

Pentru inscrierea în lista participanților, solicitam prezentarea CV-ului candidatului (sau o scurta autobiografie) și o succintă descriere a activității organizației pe care o reprezintă pîna la data de 10 august 2013 la adresa linaosoianu@yahoo.com cu mențiunea „participare la training CTV pentru adolescenți”. Persoana de contact: Lina Osoianu, pentru informatii suplimentare apelați la tel.: 079879534.

Instruirile vor fi realizate în cadrul proiectului regional UNICEF ”Sporirea capacităților actorilor nonguvernamentali în prestarea serviciilor de consiliere și testare voluntară pentru adolescenții și tinerii cu risc sporit de infectare cu HIV”, realizat cu suportul Uniunii Europene. Agenda va fi remisa mai tirziu participantilor.

Share to Google Buzz
Share to Google Plus
Share to LiveJournal
Share to MyWorld
Share to Odnoklassniki

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.