Îndrumar de informare a prestatorilor de servicii în standarde și acreditarea serviciilor în contextul HIV

Broșura „Îndrumarul de informare a prestatorilor de servicii în standarde și acreditarea serviciilor în contextul HIV”

„Îndrumarul de informare a prestatorilor de servicii în standarde și acreditarea serviciilor în contextul HIV” este destinat asociațiilor obștești care lucrează cu populațiile cheie. Va servi pentru implementarea standardelor de calitate a serviciilor de prevenire și de sănătate acordate grupurilor cu risc de infectare HIV cât și pentru pregătirea organizației pentru acreditarea acestor servicii.

Standardul de organizare și funcționare a serviciilor de prevenire HIV în mediul populațiilor-cheie, inclusiv a tinerilor din aceste grupuri, constituie o componentă ce asigură calitatea serviciilor de prevenire, de sănătate acordate și include ansamblul normativelor de calitate în furnizarea serviciilor de utilitate publică, stabilite prin acte normative.

Această publicație a fost elaborată de Centrul pentru Politici și Analize în Sănătate (Centrul PAS), sub egida Ministerul Sănătății, Muncii și Protecției Sociale al Republicii Moldova, în baza asistenței oferite de Fondul Națiunilor Unite pentru Populație UNFPA Moldova și Programul Comun al Națiunilor Unite privind HIV/SIDA UNAIDS Moldova, în cadrul Planului Comun al ONU privind SIDA.

http://pas.md/ro/PAS/Studies/Details/216

Loader Loading...
EAD Logo Taking too long?
Reload Reload document
| Open Open in new tab

Download [1.69 MB]

 

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.