Infecția COVID-19 și măsurile de prevenire

Infecția COVID-19 și măsurile de prevenire

În prezent, se menține îngrijorarea cu privire la răspândirea continuă a pandemiei de COVID-19. Provocarea de a menține o rată redusă de răspândire este un obiectiv de bază la nivel de țară, pentru organizații guvernamentale, dar și neguvernamentale care se confruntă cu provocări enorme, în efortul lor de a combate pandemia de COVID-19 și de a asigura securitatea și sănătatea salariaţilor la locul de muncă.

Uniunea pentru Prevenirea HIV şi Reducerea Riscurilor a organizat astăzi, 9.06.2021, o întâlnire on-line a personalului implicat în implementarea Programelor de Reducere a Riscurilor și a para-juriștilor specializați cu d-na Elena Bivol, medic, doctor în științe medicale, DPU Covid-19 IMSP Spitalul Clinic Municipal ”Sfânta Treime”.

Scopul întâlnirii a fost de a informa angajații despre prevenirea infecției COVID-19 , inclusiv securitatea ocupațională în exercitarea atribuțiilor de serviciu.

Astfel, s-a discutat despre riscurile infecției COVID-19 și măsurile de prevenire, inclusiv demonstrarea utilizării echipamentului individual de protecție contra COVID-19 în timpul exercitării obligațiunilor de funcție. Un subiect, căruia i s-a atras o atenție deosebită a fost vaccinarea împotriva COVID-19, care reprezintă un instrument de importanță majoră pentru a ajuta la ținerea sub control a pandemiei.

La finalul întâlnirii d-na doctor a răspuns la multiplele întrebări referitor la subiectul discutat, majorând, astfel, nivelul de responsabilizare a angajaților în eforturile de combatere a pandemiei COVID-19.

 

 

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.