Instruirea para-juriștilor specializați – ”Utilizarea și completarea corectă a sistemului de raportare SIA al CANJGS”

Instruirea para-juriștilor specializați – ”Utilizarea și completarea corectă a sistemului de raportare SIA al CANJGS”

Instruirea para-juriștilor specializați este mereu o investiție reușită, deoarece presupune beneficii majore așa cum ar fi atingerea potențialului maxim al participanților.

Astfel, la 9.02.2021, pentru para-juriștii specializați a fost organizată instruirea la subiectul ”Utilizarea și completarea corectă a sistemului de raportare SIA al CANJGS”. Instruirea a fost moderată de către expertul Sergiu Chiruță, reprezentant CNAJGS.

Subiectele abordate în cadrul evenimentului au fost despre posibilitățile, actualizările și oportunitățile sistemului de raportare SIA al CNAJG, despre problemele des întâlnite de către para-juriștii specializați în utilizarea și completarea sistemului de raportare, precum și despre optimizarea activității para-juriștilor.

Activitatea este desfășurată în cadrul proiectului „Abilitarea juridică a comunităților vulnerabile – etapa III”, Grant No. 14978, implementat de Uniunea pentru prevenirea HIV și reducerea riscurilor cu susținerea financiară a Departamentului Justiție și Drepturile Omului al fb.com/fsorosmoldova

#uorn #paralegals #Parajurist #parajuristmd #legalaid #fundatiasorosmoldova

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.