Materiale pentru Ziua Mondială de Combatere SIDA 2014

Materiale pentru Ziua Mondială de Combatere SIDA 2014

Campania Zilei Mondiale de Combatere SIDA 2014 – Acoperă deficitul oferă o serie de materiale pe care le puteți utiliza pentru activitățile naționale sau regionale de Ziua Mondială de Combatere SIDA 2014. Logo-uri, bannere, info-grafice, fotografii, mesaje, broșură, informație statistică, șablon pentru comunicatul de presă și pachet pentru media socială – toate sunt disponibile pe site-ul campaniei. La începutul săptămânii viitoare acestea vor putea fi descărcate în franceză, rusă și spaniolă.

Conceptul este flexibil și puteți alege dintr-o serie de mesaje prestabilite, care se potrivesc cel mai bine pentru țara dumneavoastră, regiune și tipul epidemiei. “Acoperă deficitul de tratament HIV”, „Acoperă deficitul – zero infecții noi cu HIV”, și “Acoperă deficitul – respect deplin al drepturilor omului” sunt trei dintre exemple. Puteți adapta, de asemenea, campania la contextul și prioritățile locale și să creați propriile fotografii și mesaje. Simțiți-vă liberi să fiți creativi. Și vă rugăm să împărtășiți cu noi planuri de campanie și evenimentele pentru comemorarea Zilei Mondiale SIDA 2014.

Hashtag-urile pe care le propunem pentru Ziua Mondiala Anti-SIDA sunt #WAD2014 și #CloseTheGap. Fotografii, informații cu privire la evenimentele locale și mai multe pot fi încărcate pe o pagină specială Facebook community page.

Ziua Mondială SIDA, marcată în fiecare an la 1 decembrie, ne oferă oportunitatea de a valorifica puterea de schimbare socială, de a pune oamenii pe primul loc și de a acoperi deficitul pentru  prevenirea HIV, tratament și servicii de îngrijire și suport. Reducerea decalajului înseamnă, de asemenea, asigurarea că orașele și țările nu sunt lăsate în afară.

Sursa: aids.md

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.