Panglica Roşie 2012

red-ribbon“Panglica roşie” reprezintă simbolul global al mişcării împotriva HIV/SIDA. Premiul este destinat persoanelor care demonstrează implicare şi liderism în reducerea răspîndirii şi impactului maladiei SIDA la nivel naţional.În cadrul celei de-a patra ediţii a ceremoniei „Panglica Roşie” vor fi premiate persoanele din instituţiile de stat, ONG, A.O., sectorul religios, mass-media, sectorul privat, s.a. care s-au implicat cel mai mult în răspunsul naţional la HIV/SIDA şi au obţinut rezultate incontestabile.

Regula de aur pentru ediţia din acest an constă în ideea ca o anumită organizaţie/instituţie poate nominaliza candidaţidoar din afara organizaţiei date.

Pentru a participa la concurs vă îndemnăm să completaţi şi să ne expediaţi formularul ataşat pînă la 20 noiembrie 2012.

Reguli de participare:

  • Organizaţia/instituţia poate nominaliza/desemna doar pe cineva în afara organizaţiei sale,care s-a implicat activ, după părerea lor, în lupta contra HIV/SIDA pe parcursul anului 2012 şi a avut un impact considerabil.
  • Organizaţia/instituţia poate nominaliza/desemna mai mulţi candidaţi.
  • Vor fi descrise detaliat/clar activităţile în care s-a implicat candidatul şi rezultatele obţinute.
  • Punctaj suplimentar vor primi persoanele, care nu au un salariu în proiecte/ programe ce ţin de HIV/SIDA şi /sau persoane, care s-au remarcat în activităţi, care nu sunt specificate în fişa de post.
  • Formularele incomplete nu vor fi acceptate.
  • Termenul limită pentru aplicare este 20 noiembrie 2012.
  • Formularele completate sunt aşteptate pe adresa: Chişinău, str. Bucureşti 67 sau prin e-mail la: andries.svetlana@gmail.com

Formularele vor fi analizate de către o comisie de experţi care va lua decizia finală de acordare a premiului. Cîştigătorii vor fi premiaţi în cadrul Ceremoniei „Panglica Roşie 2012”.

Informaţie detaliată şi formularele de participare la link-ul: http://aids.md/aids/index.php?cmd=item&id=1250&lang=ro

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.