Procesul de judecată

DSCN007323 februarie este sărbătorită anual în URSS ca o sărbătoare naţională – Ziua Armatei Sovietice şi Marinei.
Astăzi este unul dintre cele cîteva zile din calendar, cînd jumătatea puternică a omenirii are dreptul legal de a primi felicitări de la femei, recunostinţă şi bineinteles, cadouri. Deoarece este ziua Bărbaţilor Adevăraţi. Aparatorilor în cel mai larg sens al cuvîntului.

În timp ce întreaga populaţie felicită bărbații (colegi, fraţi, soţi, taţi,…), la Centrul „PULS” a fost organizat procesul de „Judecată a bărbaților”.

Bărbații (colaboratorii Centrului, voluntarii, clienţii) au fost condamnaţi de către femei pentru comportamentul lor în cursul anului. „Procurorul” din numele tuturor femeilor a acuzat „inculpaţii” în curăţenia, dependenţa de muncă, şi responsabilitate. Fiecare bărbat a avut posibilitatea de a vedea calităţile care, conform opiniei doamnelor  „au fost demne de condamnare.” Desigur, acestea au fost calităţile de care ei pot fi mîndri, dar în acea zi au fost puse la judecată publică (proces public).

Doamnele au dat posibilitatea fiecărui inculpat să spună ceva în apărarea lui, şi pentru că au fost aduse insuficiente dovezi au fost realizate „experimente de investigație.” Bărbăţii sunt fericiţi că au participat la concursuri, care i-au ajutat să se „justifice” în ochii femeilor. A fost multă bucurie şi veselie.
Avocatul sa grăbit să „pronunţe un discurs de protecţie”, în care el a sperat  atenuarea pedepsei  lor, avînd în vedere cantitatea mică de bărbaţi, şi a felicitat toţi bărbații cu sărbătoarea! El le-a dorit ca în viața lor dificilă  să îndeplinească datoria lor – de a proteja şi ocroti!

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.