Raportul Anual privind producţia şi consumul de droguri la nivel global pentru anul 2011

Cu ocazia Zilei Internaţionale împotriva Abuzului şi Traficului Ilicit de Droguri, care este celebrată în fiecare an, la 26 iunie, Agenţia Naţiunilor Unite pentru Combaterea Drogurilor şi Criminalităţii (UNODC) a publicat Raportul Anual privind producţia şi consumul de droguri la nivel global pentru anul 2011.

În baza cercetărilor, Raportul UNODC estimează tendinţa de crestere a consumului de droguri sintetice în circumstanţele existenţei unor pieţe de desfacere pentru droguri stabile la nivel global. Raportul examinează, de asemenea, dinamica consumului, inclusiv datele privind urmările acestui consum, date cu privire la producţia şi traficul ilicit de droguri, precum şi tendinţele de pe pieţele de droguri. Este de asemenea menţionată ultima tendiţă de răspîndire a infecţiei HIV versus consumul de droguri.

Ataşat puteţi găsi un rezumat al Raportului cu privire la droguri la nivel mondial 2011, comunicatul de presă cu ocazia publicării sale, precum si mesajul Secretarului General al ONU cu ocazia Zilei Internaţionale împotriva Abuzului şi Traficului Ilicit de Droguri.

Всемирный доклад о наркотиках: на фоне устойчивых наркорынков растет потребление синтетических наркотиков и наркотических средст

Mesaj Secretarul General cu ocazia Zilei Internationale împotriva abuzului si traficului ilicit de droguri

Резюме: Глобальные изменения в области незаконного потребления, производства и оборота наркотиков

Share to Google Buzz
Share to Google Plus
Share to LiveJournal
Share to MyWorld
Share to Odnoklassniki

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.