Scrisoare adresată Ministrului Sănătății, Domnului Andrei Usatîi cu privire la accesul la informații în implementarea Programului Naţional de prevenire şi control HIV/SIDA şi ITS

Pe parcursul timpului, s-a  simțit contribuția incontestabilă a Domnului Ministru şi Preşedinte al CNC TB/SIDA Andrei Usatîi la înregistrarea progresului în prevenirea și controlul infecției HIV în Moldova, fapt care influențează direct activitatea vieții cetățenilor țării.

Însă comunitățile afectate de HIV/SIDA  și de consumul de droguri au nevoie de mai multe informații și claritate asupra continutătii si durabilităţii atît a programelor de tratament cît şi a celor de reducere a riscurilor, care constituie interventii priortare ale Programului Naţional. În special, deficitul de informaţii ţine de contextul planificării Cadrului Bugetar pe Terment Mediu pentru anii 2014 şi anii 2015.

Scrisoarea a fost semnata de Asociaţia Obşteasca „Initiativa Pozitivă” şi Uniunea pentru prevenirea HIV şi Reducerea Riscurilor (UORN)

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.