Scrisoare adresată Ministrului Sănătății, Domnului Andrei Usatîi cu privire la accesul la informații în implementarea Programului Naţional de prevenire şi control HIV/SIDA şi ITS

Pe parcursul timpului, s-a  simțit contribuția incontestabilă a Domnului Ministru şi Preşedinte al CNC TB/SIDA Andrei Usatîi la înregistrarea progresului în prevenirea și controlul infecției HIV în Moldova, fapt care influențează direct activitatea vieții cetățenilor țării.

Însă comunitățile afectate de HIV/SIDA  și de consumul de droguri au nevoie de mai multe informații și claritate asupra continutătii si durabilităţii atît a programelor de tratament cît şi a celor de reducere a riscurilor, care constituie interventii priortare ale Programului Naţional. În special, deficitul de informaţii ţine de contextul planificării Cadrului Bugetar pe Terment Mediu pentru anii 2014 şi anii 2015.

Scrisoarea a fost semnata de Asociaţia Obşteasca „Initiativa Pozitivă” şi Uniunea pentru prevenirea HIV şi Reducerea Riscurilor (UORN)

Share to Google Buzz
Share to Google Plus
Share to LiveJournal
Share to MyWorld
Share to Odnoklassniki

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.