[:ro]Sedința CNC TB/SIDA[:]

[:ro]Sedința CNC TB/SIDA[:]

[:ro]

La 16 octombrie curent, în Sala de ședințe a Ministerului Sănătății (str. Vasile Alecsandri 2) a avut loc ședința Consiliului național de coordonare a programelor naționale de control TB și HIV/SIDA/ITS.

Pe agenda ședinței au fost prezente subiecte legate de Implementarea granturilor pentru susținerea răspunsului național TB și HIV în anii 2015-2017 oferite de către Fondul Global pentru combaterea SIDA, TB si Malariei cît și subiecte ce țin de Elaborarea proiectelor de programe naționale pentru controlul TB și HIV în perioada 2016-2020.

În cadrul acestei ședințe a fost prezentat procesul și rezultatele de implementare a grantului regional „Reducerea Riscurilor funcționează – asigurați finanțarea!” implementat de Reteaua Euroasiatică de Reducere a Riscurilor în șase țări din Europa de Est și Asia Centrală, inclusiv R. Moldova, prin intermediul UORN. Atenție deosebită a fost oferită subiectului de asigurare a durabilității financiare programelor de reducere a riscurilor din resursele Bugetului Național.

La şedinţă au fost prezenți mai mult de 30 de participanți, parteneri din domeniul TB/SIDA, care au reprezentat  Ministerul Sănătăţii, Ministerul Justiţiei, Recipienţii Principali şi subrecipienții granturilor Fondului Global, agenţiile internaţionale şi ONG-urile din domeniu.

[:]
Share to Google Buzz
Share to Google Plus
Share to LiveJournal
Share to MyWorld
Share to Odnoklassniki

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.