Un minut în memoria persoanelor decedate de SIDA

Un minut în memoria persoanelor decedate de SIDA

În timpul pregătirii lumînărilor sub forma unei panglici, de către coordonatorul de proiect din cadrul Programului de Reducere a Riscurilor din or. Fălești, Dna Corina Bunic, curioși și fără răbdare, beneficiarii acordau o multitudine de întrebări de genul: Ce o să facem?, Ce o să fie?, Pentru ce lumînări?, Ce zi este astăzi?. Așa a început sesiunea informativă. Primind răspuns la întrebările sus menționate, timp de un minut, beneficiarii au aprins lumînări în memoria persoanelor decedate de SIDA.

În acest format, la data de 15 mai 2013, a fost desfășurată o sesiune informativă dedicată Zilei Internaționale de comemorare a persoanelor decedate de SIDA pentru lucrătorii outreach şi beneficiarii Programului de Reducere a Riscurilor din Făleşti. Timp de o oră au fost subiecte referitoare la diagnostic şi tratament, drepturi şi responsabilităţi, profilaxie, cupluri discordante, infecții oportuniste.

La finele sesiunii respective, a fost realizată planificarea următoarelor acţiuni comune.

Detalii:

Corina Bunic, coordonator al Proiectului Reducerea Riscurilor pentru regiunea Făleşti, Asociaţia “Tinerii pentru Dreptul la Viaţă”

Tel.: 079925200

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.