Vizită de studiu la organizația ”Svitlo Nadii” Poltava, Ucraina

[:ro]

În perioada 18-22 septembrie 2017 o echipa de specialiști din cadrul UORN, reprezentanți ai primăriei Bălți, specialiști din regiunea transnistreana si reprezentanți ai grupelor de inițiativă a consumatorilor de droguri din Bălți și Chișinău  se află  într-o vizită de studiu la organizația ”Svitlo Nadii” Poltava, Ucraina.

Întâlnirea  are scopul de schimb de experiența în domeniul Advocacy bugetar pentru asigurarea sustenabilității  programelor de reducere a riscurilor.

Evenimentul este organizat în cadrul Programului Regional ”Reducerea riscurilor funcționează  –  asigurați finanțarea”

[:ru]

În perioada 18-22 septembrie 2017 o echipa de specialiști din cadrul UORN, reprezentanți ai primăriei Bălți, specialiști din regiunea transnistreana si reprezentanți ai grupelor de inițiativă a consumatorilor de droguri din Bălți și Chișinău  se află  într-o vizită de studiu la organizația ”Svitlo Nadii” Poltava, Ucraina. Întâlnirea  are scopul de schimb de experiența în domeniul Advocacy bugetar pentru asigurarea sustenabilității  programelor de reducere a riscurilor. Evenimentul este organizat în cadrul Programului Regional ”Reducerea riscurilor funcționează  –  asigurați finanțarea”

[:]
Share to Google Buzz
Share to Google Plus
Share to LiveJournal
Share to MyWorld
Share to Odnoklassniki

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.